Nieuws

Onderbouwshow groep 4: De bioscoop

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAfgelopen vrijdag was de onderbouwshow van groep 4. De kinderen hadden zelf bioscoopkaartjes gemaakt, die de ouders kregen bij binnenkomst. Hierna konden de korte films beginnen. Er werden stukjes nagedaan uit de films: Madagascar, Frozen, Turbo, Smurfen, Verschrikkelijke Ikke en Hotel 13. Een aantal kinderen heeft een stukje geschreven over de onderbouwshow.

15 maart was groep 4 zijn onderbouwshow. Het ging over korte filmpjes en ik zat bij Madagascar en daarbij gingen we een dansje doen. Jasmin

Ik heb Turbo gespeeld met Kian, ik, Leon, Nikolai en Huub. We hebben ook Hotel 13, Frozen, Madagascar, de Minions en dat was het. Adam

Ik speelde Hotel 13. Ik was Tom. Er waren Minions en er was de film Turbo. Toine

Ik was Anna. Ik vond de onderbouwshow leuk. Wij deden het over Hotel 13. Tiane

Ik heb een dans gedaan met mijn vriendinnen Eva, Christie, Jasmin, Julia en ik. Ik vond dat geweldig. Noa

Afgelopen week was de onderbouwshow. Ik was Minion en toen deden we gek en gingen zingen. Tyrone

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Deel jouw reactie