Nieuws

Asser voorleeskampoenschap

IMG-20140312-WA0000Een bericht van Celeste: Ik deed mee aan de voorleeswedstrijd. Het was echt heel leuk maar jammer genoeg ben ik niet door naar de volgende ronde maar ik heb mijn best gedaan en ik ben trots op mijzelf dat ik zo ver ben gekomen. Nu gaan mijn supporters wat zeggen:

Esmee: Ik vond het heel goed van Celeste. Ze sprak goed en ze deed goeie stemmetjes ook al mocht dat helemaal niet. Het was wel heel gezellig en dat vond ik leuk

Kaltrina: Ik vond dat ze duidelijk sprak en het was een leuk en grappig boek en je hebt goed de stemmetjes gedaan.Ze keek ook goed in de zaal en gewoon een gezellig boek en ik zal het zeker ook een keer willen lezen!

Sofie: Ik vond het duidelijk, ze had een goede stem, ze gebruikte geen gebaren en dat moest ook niet. Dus ik vind dat Celeste gewoon door moet !!!!!

Shana: Ik vond dat Celeste het goed deed en een mooi en grappig boek had en verder vond ik het zeker leuk.

juf Heleen: Celeste je hebt het echt goed gedaan en je goed aan de voorschriften gehouden. Je had hele leuke supporters bij je dus daar heeft het zeker niet aan gelegen dat de jury vond dat de kinderen van andere scholen beter hebben voorgelezen. Allemaal bedankt voor jullie enthousiaste inbreng bij de Asser voorleeskampioenschappen.

 

Dit bericht heeft 0 reacties

Deel jouw reactie