waterdiertjes

waterdiertjesDe gemeente Assen organiseert op zondag 18 mei in het Asser Bos bij de oude ijsbaan (Scoutinggebouw) samen met natuurorganisaties weer een waterdiertjes excursie. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de fascinerende onderwaterwereld. Voor kinderen, maar ook voor volwassenen, is het een hele belevenis om te ontdekken hoe gevarieerd het leven onder water kan zijn. Tussen 13.00 uur en 16.00 uur kunnen de kinderen, samen met hun ouders, waterdiertjes vangen. Met behulp van loepjes, zoekkaarten en deskundige begeleiders worden de beestjes bestudeerd en op naam gebracht. Opgave voor de excursie is niet nodig. Het is een ‘lopende voorstelling’ dus je kunt aanschuiven wanneer je maar wilt. Deze activiteit is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar.