voorleestijd!

OLYMPUS DIGITAL CAMERADonderdag 2 oktober was het weer zover. Voorleestijd!!

Twee keer per jaar gaan oudere kinderen voorlezen aan jongere kinderen. Deze keer was het in de Kinderboekenweek. Het thema van de Kinderboekenweek is feest. Dat was het zeker voor de nieuwe kinderen op school. Dit hadden ze nog niet meegemaakt. Voor de kinderen van groep 5 was het de eerste keer dat ze jongere kinderen mochten voorlezen. Bij de oudere kinderen zag je al dat ze goed wisten wat de bedoeling was. Handjes vast, boek onder de arm en op zoek naar een leuk plekje om samen te gaan zitten.  De foto’s geven er een impressie van en er is goed op te zien dat het weer een groot succes was. De oudere kinderen ontfermen zich over de kleintjes op een ontzettend lieve manier. En de kleintjes….. die genieten van een kwartiertje voorlezen door hun grote ‘vrienden’.