volleyballen voor de groepen 5 en 6

Woensdagmiddag 24 januari speelden de kinderen, uit de groepen 5 en 6 van verschillende basisscholen, volleybal en smashbal in Sporthal Olympus. Petra de Vries was begeleidster van Koen, Troy en Quinsley. Zij vormden met z’n drieën het smashbal team. Dat was hard werken en dat werd beloond met een fraaie beker voor de derde plaats. In het meisjesteam zaten Simone, Leila, Tessa, Sophine, Carlijn en Jorah. Margot Bos was de coach en apetrots op haar team. Ze zijn vierde geworden. Carlijn en Jorah speelden ook mee met Jordan, Julian en Ruben in het jongensteam. In de finale zijn ze vierde geworden. Hun coach was Matthijs Vorenkamp. We willen de coaches complimenteren met hun enthousiasme en positiviteit. Ze worden enorm bedankt voor deze leuke middag. De kinderen hebben twee bekers voor de school gewonnen.

naast foto’s op deze pagina, is hieronder ook nog een link met nóg meer foto’s :