volleybal scholentoernooi

???????????????????????????????Op woensdagmiddag 14 en 21 januari werd het circulatievolleybaltoernooi gehouden voor de leerlingen uit groep 5 t/m 8. Dit toernooi werd gehouden in sporthal ‘de Timp’.

Op 14 januari was het eerst de beurt aan de leerlingen van groep 7 en 8. We waren met 3 teams aanwezig in sporthal “De Timp”. Dat zouden nog veel meer teams kunnen zijn omdat de animo voor dit toernooi altijd erg groot is. Helaas mogen we maar een beperkt aantal teams inschrijven en dit jaar waren dat 2 jongensteams en 1 meisjesteam. Dit jaar hebben we geloot wie er mee mocht doen.  Jongensteam 1 bestond uit: Kyan, Mohammed, Bilal, Joshua, Jesse V. en Danny. Jongensteam 2 bestond uit: Jerrie, Abdirahim, Daan F, Oscar, Semin en Twan. De teams werden begeleid door de vader van Kyan en de moeder van Jerrie.  In het meisjeteam zaten Arwen, Cheyenne, Kirsten, Linda, Nienke en Sofie. Zij werden begeleid door de moeder van Arwen. Al deze begeleiders natuurlijk nog ontzettend bedankt!!!! Helaas zijn er geen teams doorgegaan naar de volgende ronde maar het was weer een superleuk feestje.

Op woensdagmiddag 21 januari was het de beurt aan de leerlingen uit groep 5 en 6. Weer deden we mee met twee teams. Het meisjesteam bestond uit: Nanet, Escra, Lisanne, Kaya en Merel. Het jongensteam bestond uit: Toine, Damian, Arthur, Haned, Damian en Mert. Na een bondige uitleg en enkele voorbeelden m.b.t. de techniek kon het toernooi beginnen. Er werd fanatiek gespeeld en zowel de coaches als de spelers hadden er veel plezier in. Het meisjesteam won de eerste wedstrijd, maar helaas ging het daarna minder goed…Aan het eind van de middag bleek dat het meisjesteam als vierde in de poule was geëindigd.

Het jongensteam begon erg enthousiast en fanatiek. Helaas lukte het niet om een overwinning te behalen. De jongens eindigden als zesde in de poule. Tot slot kreeg iedere speler een mooi vaantje ter herinnering aan deze sportieve en gezellige middag. Begeleiders en supporters jullie worden ook heel erg bedankt!