Volleybal groepen 5 en 6.

Met een meisjes- en een mixed team waren we woensdagmiddag in sporthal Olympus om te volleyballen.

We hebben geen beker mee naar school genomen maar wat hebben de jongens en meisjes fantastisch gespeeld.

De meisjes hebben een paar wedstrijden verloren en ook nog gelijk gespeeld. Nadia bleef vaak alleen achter op het veld, wat betekent dat ze bijna geen fouten maakte. Laila ving prachtig en Lousanne (je kon wel zien dat ze op volleybal zit) dook naar de bal en ving goed. Simone had een prachtige opslag. Danica gooide slim naar de zijkant van het veld en Sneha werd steeds beter. Begeleider Sebastiaan keek tevreden naar zijn steeds beter spelende team.

Het mixed team bestond uit Jordan, Stef, Julian, Pascalle en Noa. Gelukkig was Karim meegekomen als reservespeler. Met zijn zessen ging het er fel aan toe. De eerste wedstrijd werd met 5-0 gewonnen. Het bleef spannend tot het eind van het toernooi. Begeleider Marcel was trots op zijn team. De beide ploegen gingen ook naar de wedstrijden van elkaar kijken. Een en al sportiviteit. We bedanken de beide begeleiders voor hun enthousiasme. En de ouders die als supporters op de tribune met de kinderen meegenoten.