verkiezingen Thijsjesraad

140625 ThijsjesraadZoals elk jaar was het weer een spannende dag voor de acht kandidaten voor de Thijsjesraad, onze leerlingenraad. De jaarlijkse verkiezingen stonden woensdag 25 juni op het programma. In een Thijsjesraad zitten groepsvertegenwoordigers van de groepen 6 t/m 8. Die zijn al eerder door hun groep gekozen. Maar daarnaast zijn er drie plekken beschikbaar voor andere kinderen uit die groepen. En daarvoor hadden zich acht kandidaten aangemeld.

Als kandidaat ben je al in de groepen geweest, maar op de verkiezingsdag sta je op het podium achter een microfoon. Je vertelt je ‘kiezers’ wat je plannen zijn. En je beantwoordt vragen die ze stellen. Het is dan ook geen wonder dat de zaal regelmatig veel applaus over had voor de kandidaten op het podium! Ze hebben het allemaal heel goed gedaan!

Onze nieuwe Thijsjesraad (schooljaar 2014-2015) bestaat uit de volgende kinderen: Robin Kelder, Escra Reid, Wouter Hoeks, Jante Holtrop, Jerrie Hazeveld, Daan Fekkes en  Kaltrina Ahmedi. We wensen ze natuurlijk veel succes volgend jaar!