Turnlessen Omnigym

Het succes van de Nederlandse turnvrouwen op het WK in Glasgow is uniek en boven verwachting. Ooit begonnen zij met turnen omdat ze er plezier in hadden om lekker te bewegen en nieuwe dingen te leren. Voor alle kinderen geboren in 2007 t/m 2011 die houden van bewegen en graag eens willen turnen biedt gymnastiek- en turnvereniging Omnigym weer een reeks van zes turnlessen aan in de enige echte turnhal van Assen! Onder professionele begeleiding worden de grondbeginselen van het turnen aangeleerd, aangepast aan de leeftijd en het niveau van de kinderen.

Niet alle zes lessen hoeven gevolgd te worden, er mag gewoon meegedaan worden wanneer het uitkomt. We starten op woensdag 4 november en de lessen zijn van 13.15-14.45 uur.

Een kind kan naar aanleiding van deze lessen een uitnodiging ontvangen voor één van de turnselecties van Omnigym. Vanwege een maximaal aantal kinderen per keer raden we belangstellenden aan zich via de mail aan te melden. Wil uw kind graag meedoen met de les(sen) of wilt u meer informatie? Kijk dan op www.omnigym.nl