Start peuteropvang Theo Thijssen

Eind december 2017 hebben we een oproep gedaan om interesse kenbaar te maken in een mogelijk gebruik van de peuteropvangvoorziening aangesloten bij Kindcentrum Theo Thijssen. Op basis van alle reacties die binnengekomen zijn, is er door Plateau Kindcentra en Plateau kinderopvang besloten om te gaan starten met de peuteropvang bij ons Kindcentrum.

Deze peuteropvang wordt gehuisvest op de locatie Stenden, in hetzelfde lokaal waar ook de BSO gevestigd is. Alleen blijkt dat de kinderopvang nog enkele aanpassingen aan de ruimte moet maken alvorens de ruimte door de GGD goedgekeurd kan gaan worden. Hierdoor zal de opening van de opvang vertraging oplopen en kan er nu niet gezegd worden wanneer dit precies aangeboden kan gaan worden. We zullen eerder aan 1 april 2018 moeten denken dan daarvoor.

Als u uw kind wilt aanmelden kan dat vanaf nu via het inschrijfformulier op de website van Plateau Kinderopvang: www.aska.nl  klik dan op de button ‘direct aanmelden’ en daar kunt u de optie aanklikken van de peuteropvang. Als u dit formulier invult kunt u als voorkeur Kindcentrum Theo Thijssen aanklikken. De Kinderopvang zal u dan verder op de hoogte houden van de ontwikkelingen.
Hopende u hiermee voldoende te hebben ingelicht.