sprookjacht Thijsjesraad

???????????????????????????????Na lange voorbereidingen was het dan zover! De Thijsjesraad had voor deze dag diverse activiteiten bedacht en die moesten uitgevoerd worden.

Voor de oudste kinderen stond er ’s middags een disco op het programma. In twee groepen werd er in ons tot discotheek omgetoverd speellokaal gedanst, meegezongen, gegeten en gedronken. Een mooie afronding van deze week zo vlak voor de voorjaarsvakantie!

De morgen was al vroeg begonnen voor de Thijsjesraadsleden. Voor de jongere kinderen hadden ze namelijk een Sprookjacht bedacht. De naam was ontstaan doordat ze sprookjesfiguren in een vossenjacht hadden ingebouwd. En die sprookjesfiguren waren ze vanzelfsprekend zelf. Ook dit onderdeel verliep prima!

Na alle drukte van de voorbereidingen, inclusief boodschappen, stond aan het eind van de dag het opruimen nog op het programma. Ook dat werd zorgvuldig uitgevoerd. Goed werk Thijsjesraad en bedankt namens alle kinderen!