Sportdag groep 3 t/m 8

20150819_webs

Woensdag 19 augustus hadden de groepen 3 t/m 8 hun sportdag op de atletiekaccommodatie van AAC. We troffen ideaal weer om te sporten. Alle kinderen waren ingedeeld in teams en namen deel aan de volgende onderdelen: sprint, hindernisloop, afstandsloop, balwerpen, kogelstoten en verspringen. Je mocht bij de meeste onderdelen twee keer proberen en het beste resultaat werd genoteerd voor je diploma. Aan het einde van de ochtend was het spannendste onderdeel, de estafette. Hier streden eerst de verschillende teams tegen elkaar. Aan het eind was er een halve finale en werd team K de uiteindelijke winnaar. Zij mochten strijden tegen het team van de leerkrachten en begeleiders. Het was heel spannend, meester Pascal deed nog zijn best om de leerlingen te helpen, maar de leerkrachten en begeleiders wonnen net. De succesvolle dag werd afgesloten met een ijsje. We willen graag alle hulpouders(opa’s) bedanken, dankzij jullie is de dag soepel verlopen. Vanwege het mooie weer zijn er veel jassen blijven liggen. Deze liggen op de tafel in de hal bij de onderbouw, om opgehaald te worden.