Sport- en speldag groepen 1 en 2

SAM_2575

De laatste dagen liet de zon zich niet meer zien, maar na regen komt zonneschijn. Gelukkig maar, want woensdag stond in het teken van de sport- en speldag op het schoolplein. De kinderen waren sportief gekleed en hadden er erg veel zin in. Om 8.30 uur werd er in de klas begonnen met de warming-up. Ondertussen gingen de hulpouders alle spelletjes klaarzetten. Na de warming-up werden de kinderen door hun begeleiders opgehaald. In kleine groepjes gingen ze langs alle onderdelen. Zo konden de kinderen: was ophangen, blikgooien, voetballen, bowlen, tikkertje spelen, zaklopen, etc. Om 10.00 uur ging de bel. Het was tijd voor een welverdiende pauze. Ook de begeleiders konden, onder het genot van een kopje koffie of thee, even bijkomen. Na de pauze werden de kinderen opgehaald om vervolgens weer verder te spelen en te sporten. Tegen het einde van de ochtend werd iedereen wel een beetje moe. Het was tijd voor een verkoelende verrassing…. alle kinderen en begeleiders kregen een heerlijk ijsje. We kunnen terug kijken op een sportieve, gezellige en zonnige dag. We bedanken alle ouders voor hun hulp!