Sponsoractie

Vanmorgen kwam bakker Fleddérus met een vrachtwagen vol suikerbroden op school. Hierna zijn alle broden van de sponsoractie uitgedeeld in de groepen. Om kwart over twaalf was de prijsuitreiking op het plein. Groep 5 heeft de meeste broden verkocht en hebben met de klas een workshop bij de bakkerij gewonnen. Verder werden er in de onder- en bovenbouw prijzen uitgereikt aan de kinderen die de meeste broden verkocht hebben.

In totaal hebben we samen 1877 broden verkocht! Van de opbrengst zullen we, voor alle groepen, nieuwe buitenspeelmaterialen aanschaffen.

We willen alle mensen die geholpen hebben bij de verkoop van de broden ontzettend bedanken voor hun inzet. Verder bedanken we bakker Fleddérus voor het meewerken aan deze geslaagde sponsoractie.