schoolvolleybal

Op woensdagmiddag 15 en 22 januari werd het circulatievolleybaltoernooi gehouden voor de leerlingen uit groep 5 t/m 8. Dit toernooi werd gehouden in sporthal ‘de Timp’. Op 15 januari was het eerst de beurt aan de leerlingen van groep 7 en 8.We deden mee met een meisjesteam dat bestond uit: Delicia, Sofie, Silke, Esmée, Simone en Eva. En met een jongensteam dat bestond uit: Jesse V, Daan F, Danny, Rik, Mansoor en Damian.

een verslag van de leerlingen:

Meisjesvolleybal

Eerst moesten de meisje uit poule 1 spelen tegen CDS de Borg. Deze wedstrijd werd met 4-1 verloren. Toen hadden we rust. We gingen naar de kleedkamer en hebben wat gegeten en gedronken. Daarna moesten we tegen de Scharmhof. Helaas verloren we de wedstrijd met 2-1. We waren wel wat teleurgesteld, maar ja wat kan je er aan doen…. Vervolgens speelden we tegen de Kloostertuin. We speelden met 2-2 gelijk. Daar waren we wel trots op!

Jongensvolleybal

De jongens moesten in de eerste wedstrijd ook tegen CDS de Borg. Ze hadden gewonnen met 4-1! De volgende wedstrijd werd helaas verloren met 3-2. Wel jammer, maar daar konden we weer van leren. We hadden na deze wedstrijd ook even pauze om tot rust te komen. Hierna speelden de jongens tegen het Octaaf 2-2 gelijk. De laatste wedstrijd tegen obs Kloosterveen werd helaas verloren met 3-1- Dit was ons verslag gemaakt door Esmee en Eva uit groep 8.

volleybal

Op woensdagmiddag 22 januari was het de beurt aan de leerlingen uit groep 5 en 6. Weer deden we mee met twee teams. Het meisjesteam bestond uit: Nanet, Nienke, Arwen, Jante en Merel. Het jongensteam bestond uit: Bart, Jens, Oscar, Semin, Wouter en Kyan.Na een bondige uitleg en enkele voorbeelden m.b.t. de techniek kon het toernooi beginnen. Er werd fanatiek gespeeld en zowel de coaches als de spelers hadden er veel plezier in. Het meisjesteam won al snel enkele wedstrijden en kon misschien wel een overwinning behalen… Aan het eind van de mid

Tot slot kreeg iedere speler een mooi vaantje ter herinnering aan deze sportieve en gezellige middag. Begeleiders en supporters jullie worden ook heel erg bedankt!dag bleek dat het meisjesteam finalewedstrijden mocht spelen! Ze eindigden op een 3e plaats en gingen met een mooie beker naar huis! Het jongensteam viel helaas niet in de prijzen maar de pret was er zeker niet minder om! – Sigrid Meinders en Anita Stuut.