Schoolreis groepen 1,2,3 en 4!

Afgelopen vrijdag was het ein-de-lijk zover…. We gingen op schoolreis!! Toen de kinderen ’s ochtends in de klas kwamen, kregen ze een T-shirt van school aan. Nog even een paar liedjes zingen en naar het toilet om daarna in een lange rij naar buiten te gaan. Er stonden drie bussen op ons te wachten.
Eenmaal in de bus hebben we alle papa’s en mama’s uitgezwaaid. Tijdens de reis zongen de kinderen uit volle borst verschillende liedjes. De pet van tante Jet hebben we helaas nog steeds niet gevonden. Aangekomen in Zuidlaren scheen het zonnetje stralend.
We liepen in een lange rij door het park en zochten onze verzamelplek op. Hier kreeg iedereen iets te drinken en fruit te eten.
Daarna mocht iedereen het park gaan ontdekken. De kinderen konden klimmen, klauteren, springen, schommelen, rennen, glijden, ballen schieten, autorijden, dansen en uitrusten. Zowel binnen als buiten was er genoeg te doen. Ook brachten veel kinderen een bezoekje aan het sprookjesbos.
Rond twaalf uur werd iedereen verzameld, omdat we gele spinnenpoten gingen eten. Heerlijk die patatjes! Ook werd er gedurende de dag voldoende gedronken.
’s Middags na het ijsje gingen we weer in de bus. Een paar kinderen kwamen met het originele idee om zich te gaan verstoppen in de bus. Dit hebben we natuurlijk gedaan. De ouders zagen ons echt niet. Gelukkig sprongen we tevoorschijn, ging de deur open en kon iedereen weer naar de papa’s en mama’s toe.
Het was een prachtige schoolreis in de Sprookjeshof!

Bekijk hier de diavoorstelling van ons schoolreisje