schoolreis groep 3 en 4

140626 schoolreis groep 3-4 13Om negen uur vertrokken de kinderen van de groepen 3 en 4 met de bus naar Coevorden. We werden uitgezwaaid door heel veel vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes en/of zusjes! Onderweg begon het te hagelen en te regenen. Wat zou dit voorspellen?

Aangekomen in Coevorden hebben we bij de parkeerplaats eerst iets gedronken en gegeten. Hierna werden we opgehaald en welkom geheten door een echte Cowboy. Hij vertelde ons waar we de schoenen neer konden zetten en waar de toiletten waren. Verder wees hij ons naar ‘onze’ tafel, waar iedereen de hele dag onbeperkt ranja mocht drinken. We hebben wel 25 kannen limonade opgedronken!

Nu mochten we het Cowboy & indianen reservaat gaan ontdekken! We konden; klimmen, glijden, rijden, rennen, klauteren, voetballen, spelen in de ballenbakken, touwzwaaien, schommelen, naar de kinderboerderij, buiten spelen, etc. Kortom een prima plek om een leuke schoolreis te hebben!

Om 12 uur kregen we gele spinnenpoten met frikandel of kaassoufflé en een beetje mayonaise. Dat smaakte heeeeeeel goed! Daarna hebben we weer flink gespeeld en het weer heeft gelukkig goed meegewerkt.

Om 2 uur kreeg iedereen een ijsje! Daarna gingen we samen de bus weer in. Om exact kwart over drie stopte de bus weer voor de school. Zonder kinderen!!! O nee, die waren verstopt onder de banken. Gelukkig iedereen weer veilig thuis!

Het was een fantastische dag! We danken de begeleiders voor hun goede zorgen en gezelligheid – Elly en Lisette