Schoolreis ‘Drentse koe’ groepen 1-2

Alle kinderen waren al naar de wc geweest, alle pappa’s en mamma’s stonden buiten te wachten en de bussen stonden klaar. Het was de hoogste tijd om op schoolreis te gaan. Met twee bussen vertrokken we naar de Drentse koe!

Daar hebben we eerst veel fruit gegeten, de appels, bananen, kiwi’s, aardbeien en druiven waren ook zo lekker. We hebben nog wat  gedronken en daarna mochten we gaan spelen.

Binnen waren er glow in the dark voetbalvelden, klimtoestellen, glijbanen, hobbelpaardjes en een fantastisch geel springkussen. Buiten waren er een kabelbaan, nog twee springkussens, veel speeltoestellen en skelters. We roken de koeien en zagen lieve geitjes.

Gelukkig gingen we geen gele spinnenpoten eten, maar lekkere patat! Juf Gerdy gaf hoge en lage mayonaise. Voor we naar huis gingen kregen we nog een ijsje. Een paar kinderen vielen op de terugreis in de bus in slaap, het was ook zo’n heerlijke dag.

Alle kinderen hebben de pappa’s en mamma’s flink voor de gek gehouden. Het leek of de bus leeg bij school aankwam. De kinderen hadden zich in de bus verstopt, wat een grap.

Op de foto’s kunt u zien dat we een geweldig leuke schoolreis hebben gehad!