Schaakcup o.b.s. Theo Thijssen

De afgelopen maanden hebben we op onze school een schaakcompetitie gehouden. Hieraan deden 26 kinderen mee van groep 3 tot en met groep 8. Tijdens dit toernooi speelden de kinderen 9 wedstrijden. De groep was verdeeld in 2 groepen: de jongste kinderen en de oudste kinderen. Tussen de jongste kinderen was het erg spannend. Lars en Jordan hadden aan het eind van het toernooi evenveel punten. Een beslissingswedstrijd moest uitmaken wie de beker in ontvangst mocht nemen. Uiteindelijk had Lars deze wedstrijd gewonnen. Bij de oudste kinderen was Stella Dekker wederom de beste. Zij had al haar 9 partijen overtuigend gewonnen. Erg knap. Het was een erg leuk, gezellig en leerzaam toernooi. Op naar volgend jaar!