gezellige reünie 28 maart!

verbeterde versie origineel paintOver een ding waren de meeste bezoekers van de reünie het wel eens: Het was een zeer gezellige bijeenkomst waar heel veel oude herinneringen weer naar boven kwamen. Samen met de anderen kwamen de beelden weer helemaal terug! Onder het genot van een hapje en een drankje werd er heel wat uitgewisseld op deze manier. We willen natuurlijk niet vergeten de reüniecommissie zeer te bedanken voor deze vlekkeloos verlopende dag. Over en weer werd duidelijk beloofd: over 25 jaar zien we elkaar zeker weer! Voor sfeerbeelden verwijzen we naar de Asser Courant waarin ook foto’s van oudleerling Bert Jippes te zien zijn. Bovendien is hier de impressie van Marla Hendriks te zien, die tijdens de reünie in alle groepen te zien was.

LOGO45bremerTTL

afpLogo Hascon 2013WHW-85x27-ad-logo.inddsecond handbibi

baas 1024x768

2015,

het jaar dat o.b.s. Theo Thijssen 125 jaar bestaat!

Voor de reünie heffen we geen entree om de drempel zo laag mogelijk te houden, maar voor consumpties wordt een bijdrage gevraagd. Om logistieke redenen is het belangrijk dat we zicht hebben op het aantal reünisten. Opgeven kan via facebook: OBS Theo Thijssen of via de mail: 125jaar@obstheothijssen.nl. Wij gaan er van uit dat u komt als u zich heeft opgegeven. U ontvangt geen bevestiging. Actuele informatie is steeds te vinden op de website van school: www.obstheothijssen.nl of op facebook. Houdt u deze media in de gaten.

De reüniecommissie (Jan Houwing, Nellie Strating, Marla Hendriks, Chris Rotgers en Heleen Achterop)

Op 28 jl. ontving de school het onderstaande droeve bericht:

Met groot verdriet, maar ook in diepe bewondering voor de wijze waarop hij zijn strijd heeft gestreden, laten wij u weten dat, zacht en kalm, van ons is heengegaan mijn lieve man, onze stoere vader en trotse opa

Jacob Klaas Harmannus Kiewiet

Jaap, directeur van de school tussen 1972 en 1989,  is overleden op 25 januari in zijn woonplaats Almere op 77-jarige leeftijd. Wij wensen, mede namens u, de familie alle sterkte bij het verwerken van dit verdriet

namens o.b.s. Theo Thijssen, Chris Mailly