Openbare scholen in Assen zetten de deuren open…

Plateau open dag 2015Voor (toekomstige) ouders en andere belangstellenden wordt er op woensdag 18 maart van 9.00 tot 12.00 uur een Open Dag georganiseerd op alle openbare scholen in Assen. Voor iedereen is dit een mooie gelegenheid om eens vrijblijvend rond te kijken. Alle openbare scholen in Assen hebben een eigen profiel. Het kan gaan om o.a. Dalton, Jenaplan, Ervaringsgericht, Adapatief, Cultuurschool, Praktijkonderwijs, Vakcollege of Technasium. Iedere school heeft haar specifieke deskundigheid, die zij ten goede laten komen aan de kinderen. Tijdens het Open Huis kunt u kennismaken met en vragen stellen over de school. De directies van de scholen en kinderen van de oudste groepen laten de school zien en vertellen over het onderwijs.