Ontwikkelingen verkeersplein

verkeerscommissieBeste ouders/verzorgers,

Zoals u in een eerder bericht heeft kunnen lezen, is de verkeerspleincommissie hard aan het werk om een nieuw schoolplein te realiseren. Momenteel is het plan voor het gezonde schoolplein geschreven en hebben we een begroting opgesteld. De komende tijd zullen we ons richten op het werven van fondsen en sponsoren om het nieuwe plein te kunnen bekostigen. Graag willen we u vragen om met ons mee te denken. Kent u nog bedrijven, particulieren of wilt u zelf een (kleine)  bijdrage leveren, dan kunt u dit aangeven bij één van ons.

Namens de verkeerspleincommissie – Dewie Nout, Leerkracht groep 1,2c dewie.nout@obstheothijssen.nl en Lisette Grondhuis, Leerkracht groep 4 lisette.grondhuis@obstheothijssen.nl