onderbouwshow groep 1/2c

onboshow 1-2c 6Vrijdag 11 april hadden wij onze onderbouwshow. ’s Ochtends mochten wij optreden voor de kinderen van groep 1 en 2. ’s Middags kwamen de kinderen van groep 3 en 4, onze pappa’s, mamma’s, opa’s, oma’s en nog veel meer mensen kijken. Dat was ontzettend leuk.

Onze onderbouwshow ging over molletje (Jorah). Ze was verdwaald en terecht gekomen in de tuin van regenworm (Teun) en vlinder (Rinoa). Met hulp van regenworm en vlinder ging molletje op zoek naar haar holletje. Onderweg kwamen ze allerlei dieren tegen. Allereerst kwam ze bij een waterplas met kikkers. De kikkers sprongen met hun dikke kikkerpoten in de waterplas. Molletje, vlinder en regenworm mochten dit ook doen. Wel kregen ze van het springen enorme honger. Gelukkig kwamen ze tijdens hun zoektocht de bijen tegen. Waar bijen zijn, is honing. Molletje, vlinder en regenworm mochten wel een beetje van de honing. Na het eten, konden ze weer verder gaan met zoeken naar haar holletje. Ze kwamen bij de lieveheersbeestjes. Helaas konden ze niet worden geholpen door de lieveheersbeestjes.  Gelukkig kwamen ze ook de spinnen tegen. Alleen hadden de spinnen het druk met het maken van hun spinnenweb. Na lang zoeken, kwamen ze bij de mieren terecht. Hier werd molletje helemaal blij van. Jippie, de mieren wonen vlakbij haar holletje! Van vreugde zong molletje samen met de andere dieren nog een liedje.