Nieuws

nieuwe website o.b.s. Theo Thijssen

theothijssen-logoAchter de schermen is de afgelopen maanden (samen met Jeroen Onstenk van Feeny) hard gewerkt aan een nieuwe website. Er is een keus gemaakt voor een nieuwe website omdat de ontwikkelingen niet stil staan en we in de oude website die ontwikkelingen niet konden inpassen.

Met deze nieuwe website hopen we als school klaar te zijn voor allerlei nieuwe ontwikkelingen. U kunt daarbij denken aan:

Een kalender die (de gekozen groepen) automatisch synchroniseert met uw smartphone als u dat wenst. In elk geval staat de meest actuele kalender altijd op de website en de eerst-komende activiteiten staan op veel plaatsen op de website te zien en zijn daardoor bijna niet te missen. De gele kalender heeft daarmee logischerwijs z’n langste tijd gehad.

Een digitale nieuwsbrief zorgt ervoor dat de Infothijs niet langer via een PDF-bestandje bij u terecht komt. U kunt dit bestand namelijk direct openen, zoals dat bij digitale nieuwsbrieven gebruikelijk is. Vanzelfsprekend is de nieuwsbrief gevuld met nieuws dat ook op de website te vinden is, maar mogelijk zijn er ook aanvullingen. U heeft alle actualiteiten van de afgelopen periode snel en overzichtelijk op een rijtje. We hebben ons adressenbestand gebruikt om uw e-mailgegevens in te voeren. U kunt dit zelf verder beheren via de website.

Verder zijn er links met de facebookpagina (o.b.s. Theo Thijssen Assen) van school en twitter (obsTT).

Natuurlijk kunt u onverminderd alle informatie die in het verleden ook op de website stond terug vinden. Misschien is het hier en daar even wennen en dus zoeken, maar als u de weg kwijt bent, kunt u via een klik op het schoollogo weer terug naar de homepage, altijd gemakkelijk om te weten.

We denken dat we aan heel veel hebben gedacht en hopen dat het zo goed mogelijk is gelukt alles opnieuw in te voeren. Maar het is natuurlijk denkbaar dat er nog iets ontbreekt of verkeerd zit. Mocht u iets ontdekken, dan kunt u ons dat natuurlijk laten weten via dir@obstheothijssen.nl Alvast bedankt en veel leesplezier.

Dit bericht heeft 0 reacties

Deel jouw reactie