mijnTOP+ keuze

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmijnTOP+ keuze van 14 november.

Na twee weken druk aan de lampionnen te hebben gewerkt was er vandaag weer een uitgebreid aanbod aan workshops (16!). Voor ieder wat wils.

We waren erg blij met het aanbod van Amnesty International (Piet van Leuveren) om een workshop te komen verzorgen. Voor de kinderen erg belangrijk om te weten dat het niet over al op de wereld vanzelfsprekend is om voor je mening uit te mogen komen en dat alle kinderen rechten hebben.

Verder werden er 5 workshops (kaartjes, dromenvangers, pompoms maken, landkaarten ontwerpen en buiten sporten)verzorgd door onze studenten. Twee leerlingen van groep 8 hebben prachtige boekenleggers gemaakt met een groepje. Dankzij de enthousiaste  inzet van  allen is er veel diversiteit in het aanbod van de keuze.

De sfeer was weer ouderwets ‘gezellig’.