mijnTOP+ keuze van 2 oktober

3Zoals elke vrijdagmiddag mochten de kinderen die klaar waren met hun taken zich inschrijven voor een workshop naar keuze. Het aanbod was weer groot waardoor de kinderen iets konden kiezen wat hen aansprak.Twee dames hadden gezien dat een aantal planken in de school wel een schoonmaakbeurt konden gebruiken en hadden er daarom voor gekozen om meneer Janno te gaan helpen. In de onderbouw werden door een aantal ‘klusjeskinderen’ de klassen opgeruimd en de ramen schoongemaakt, zodat deze weer met iets anders versierd kunnen gaan worden aankomende weken. In de keuken rook het heerlijk, hier werden chocolademuffins door de kinderen gebakken.

De sportieve kinderen konden zich op het plein vermaken met allerlei spelletjes en ook voor de creatievelingen was er ook genoeg te kiezen. Er werden vleermuizen, pompoenen en spinnenwebben geknutseld en van klei werden er fantasiedieren gemaakt. Een leuk uilendoosje kon worden geknutseld bij juf Dorien en een groep kinderen heeft ervoor gezorgd dat de ramen in school versierd kunnen worden met mooie (door hen zelfgemaakte) stickers.

Voordat de kinderen er erg in hadden was het al weer tijd om op te ruimen en terug te gaan naar de eigen klas.