koningsspelen

koningsdag-6Op vrijdag 25 april a.s. deed onze school voor de tweede keer mee aan de Koningsspelen. In alle klassen was de kleur ‘oranje’ groots aanwezig. We zijn begonnen met een feestelijk koningsontbijt. Na het ontbijt hebben we meegdaan met het halen van een wereldrecord. Om het record te halen moesten alle meesters, juffen en kinderen op meerdere scholen ‘Doe de Kanga’ zingen en dansen op het plein om precies 09.30 uur. Gelukkig hadden we hulp van een aantal meiden uit groep 7b, zodat we de bewegingen goed konden uitvoeren. Binnenkort horen wij of het ook daadwerkelijk gelukt is. In de onderbouwgroepen begon om 10.15 uur de themadag ‘bewegen’. Gelukkig met hulp van meerdere enthousiaste ouders en stagiaires konden er in en rond de school verschillende sportactiviteiten worden georganiseerd voor de groepen 1 en 2. Zo stonden de volgende sporten op het programma: atletiek, volleybal, dansen, hockey, klimmen en klauteren. De kinderen van groep 3 en 4 kregen ’s middags een clinic volleybal en hockey. Ook was er nog tijd voor het knutselen van een kroon. Als aandenken van de Koningsspelen kregen alle kinderen ‘de Tjoep’ en een sportpaspoort. Via deze weg willen wij Ellen, Antonia, Jorien, Mirjam, Melissa, Gea en Charon bedanken voor hun hulp en enthousiastme!