Klassiek voor kinderen: familievoorstelling Tillim-bom

icoGeachte heer mevrouw,

Het ICO Centrum voor Kunst & Cultuur brengt graag de volgende voorstelling bij u onder de aandacht: Muziekkamer Assen presenteert tijdens haar 25-jarig jubileumfestival de speciale familievoorstelling Tilim-bom! van het wereldberoemde Osiris pianotrio (piano, viool, cello) en zangeres Gerrie de Vries.

Tilim-bom! is een muzikaal sprookje, waarin allerlei vrolijke en griezelige, kortom sprookjesachtige dingen gebeuren. Maar gelukkig komt alles aan het einde toch weer helemaal goed. Het is de muziek die de kinderen meevoert in het verhaal. De muziek van de voorstelling is bepaald niet kinderachtig, maar spreekt de kinderen aan. Spelenderwijs maken zij kennis met werken van grote componisten als Ives, Berio, Stravinsky, Schubert, Bartok, etc. Een buitenkansje om kinderen vanaf een jaar of 6 op een speelse manier met klassieke muziek in aanraking te brengen!

De voorstelling vindt plaats op zaterdag 4 oktober om 14.00 uur in: zaal “De Schalm” van het ICO-Kunstencentrum, Zuidhaege 2, 9401 NZ  ASSEN

De voorstelling is voor kinderen gratis, begeleidende volwassenen betalen €12,50. Reserveren via site of balie van De Nieuwe Kolk: www.dnk.nl

Met vriendelijke groet, Klaas Kok, medewerker Marketing en communicatie ICO Centrum voor Kunst & Cultuur