keuze in de groepen 4 t/m 8.

klik voor een prachtige fotoserie van veel keuzeonderdelen van afgelopen vrijdag (23-03-2018)Onze keuze is anders georganiseerd. Lange tijd was het zo dat leerlingen zich mochten intekenen als ze hun weektaak af hadden (of zo goed als af, met de afspraak dat een klein beetje thuis afgemaakt mocht worden.)

Na een uitgebreid overleg, nadat alle voors en tegens besproken waren, hebben we ervoor gekozen om de leerlingen het vertrouwen te geven dat ze allen zo goed mogelijk werken aan hun leerproces hier op school. Als ze dat doen dan hebben ze ook recht op de keuze.

Gaat het niet zoals afgesproken of verwacht krijgt de leerling een gesprek met de leerkracht over hoe het beter kan. Samen kiezen ze dan voor de beste oplossing voor die week. De werkklas blijft dus nog steeds in beeld, alleen zal deelname aan de werkklas i.p.v. naar de keuze nu in overleg gaan.