juf Dewie is getrouwd!

dewie trouwtOp 7 juni 2014 ging onze droom in vervulling. Op een prachtige, zonnige dag hebben wij elkaar het ja-woord gegeven in Fletcher Hotel Zeegse Duinen.

De middag begon met een receptie voor alle kinderen uit mijn groep in Pand 17. Terwijl de kinderen vol spanning binnen op ons aan het wachten waren, werden wij ontvangen door een grote groep ouders. dewie cadeausEenmaal binnen keken wij onze ogen uit. De kinderen zagen er prachtig uit!  We werden verrast met meerdere optredens van de kinderen. Daarna was het tijd voor het versieren van cakejes en het drinken van ranja. Naast de optredens hadden de kinderen ook meerdere versjes en liedjes ingestudeerd. Aan het eind van de receptie kregen wij mooie cadeaus aangeboden. Deze cadeaus hebben een mooie plek gekregen in ons huis.

Wij willen de kinderen en ouders van groep 1/2c bedanken voor de mooie cadeaus en felicitaties. Natuurlijk bedanken wij ook Naomi, Helen en Marieke voor de organisatie. Zij hebben er voor gezorgd dat de kinderen deel hebben uitgemaakt van een onvergetelijke dag! – Groetjes juf Dewie en Paul Drent