Het journaal van groep 3

Op vrijdag 7 april was het journaal van groep 3 te zien. De nieuwslezer vertelde wat de leerlingen dit schooljaar zoal hebben gedaan. Zo vertelde hij dat de maand oktober in het teken van ‘jong en oud’ stond. Enkele danseressen lieten een mooie dans zien op het lied ‘Voor altijd jong’.
De kinderen hebben bij alle letters geleerd. Enkele kinderen lazen een verhaal voor.
In februari kreeg groep 3 les van een meester van het ICO. Alle kinderen zongen het lied dat ze tijdens deze lessen hebben geleerd.
Vervolgens vertelde de nieuwslezer dat er in groep 3 al goed Engels gesproken wordt. Dit lieten de kinderen horen d.m.v. een rap.
De gymlessen worden altijd gegeven op de Pabo. Enkele acrobaten deden ingewikkelde kunstjes. Daarnaast wordt er in groep 3 ook iedere dag gerekend. Een groepje kinderen liet dit met een opzegversje zien.
Tot slot was het tijd voor het weer. De weervrouw voorspelde heel wisselvallig weer met kans op zon, regen, sneeuw en hagelbuien.