Janno mag blijven!

Vandaag waren daar eindelijk die verlossende woorden: “Janno mag blijven”.

3616P9106Na een maandenlang overleg tussen AWERC, de gemeente, de vakbonden en Plateau Openbaar Onderwijs werd vandaag bekend dat er eindelijk zekerheid is voor Janno. Omdat AWERC werd stopgezet dreigde maandenlang dat Janno vanaf 1 januari a.s. niet meer op onze school zou kunnen werken. Gelukkig heeft het overleg ertoe geleid dat deze onheilstijding niet hoeft uit te gaan. Integendeel, Janno kan blijven, in dienst van Plateau en wel voor onbepaalde tijd.

Janno werkt al op onze school sinds oktober 1990. Er waren allerlei werkgelegenheidsregelingen nodig om dat te bereiken. Regelmatig was onzeker hoe het verder zou gaan. Met dit besluit van Plateau en het College van B&W wordt er eindelijk een punt gezet achter alle onzekerheid. En terecht, conciërges zijn onmisbaar op scholen, logisch dat Janno onmisbaar is voor o.b.s. Theo Thijssen.

Goed nieuws voor alle kinderen, teamleden en ouders. Goed nieuws vooral ook voor Janno die we hierbij van harte feliciteren!