Groep 8 kamp 14-06-2017 t/m 16-06-2017

Groep acht ging dit jaar op kamp naar de
Boerhaarshoeve in Grolloo .
We gingen 13 kilometer heen fietsen, alleen werden we verrast en gingen langs Drouwenerzand. Het was heel mooi weer we waren in veel attracties en we hadden daar ook meteen avond gegeten. Daarna gingen we de andere 5 kilometer nog naar het kamp fietsen.
Toen kwamen we aan op het kamp en gingen we eerst onze spullen uitpakken daarna gewoon een beetje voetballen enz.
’s Avonds laat buutverstoppertje doen in het bos, daarna lekker slapen. De volgende ochtend werden we wakker en gingen we rustig ontbijten daarna fietsend naar een plas in de buurt.
Aangekomen bij plas ging iedereen lekker zwemmen .
Tegen het einde van de middag kwamen we weer bij het kamp en toen gingen we lekker bbq’en en daarna levend stratego in het bos doen. Daarna hadden we de bonte avond , en gingen allemaal leuke activiteiten doen zoals karaoke talentenshow, gezellig bij het kampvuur zitten en toen weer naar bed voor de volgende dag, want we moesten natuurlijk weer terug fietsen . Die ochtend gingen we weer ontbijten en daarna op de fiets naar een klimpark in Grolloo. Eenmaal aangekomen bij het klimpark werd alles uitgelegd en kreeg iedereen een riem om. Je moest eerst de training voltooien, voordat je alles mocht doen.
Was je geslaagd, dan mocht je vrij elke uitdaging doen.
Nadat we heel veel plezier hebben gehad in het park moesten we toch weer terug naar school . Dus weer 13 kilometer terug .
Eenmaal aangekomen op school ging ieder zijn eigen weg weer naar huis. Drie geweldige dagen kamp, heel veel lol gehad, maar nu was het voorbij.
Verslag van Senna uit groep 8