Groep 4: Dieren in de winter

OVanmorgen zijn de kinderen van groep 4 naar de kinderboerderij in het Asserbos geweest. Hoewel het nog niet gesneeuwd heeft, was de temperatuur winters. In het klaslokaal kregen we les over  dieren in de winter.

Er werden verschillende dieren bekeken en aangeraakt o.a. een salamander, een schaap en een kip. Er werd getrommeld, de hoorns van een bok werden vastgehouden en allerlei plaatjes van dieren en planten in de winter werden getoond.

Hierna kregen we kippenvoer mee om aan de dieren op het vogeleiland te geven. Daarna zijn we via de ‘grote bult’ weer terug naar school gegaan. Het was een koude, maar gezellige ochtend!

“Wij zijn groep 4 en zijn naar de kinderboerderij geweest. We hebben les gehad van meester Jan. Wij zijn ook bij de pauwen geweest.” – Noa en Lisanne