Groep 3 zoekt dieren, planten en bomen in het Asser bos.

groep 3 kinderboerderij 2We hadden in Nederland net een stormachtige nacht achter de rug, met wind en regen. Gelukkig was het weer op woensdagmorgen een stuk rustiger. Met drie moeders en een vader gingen de kinderen op weg naar het Asser bos en de Kinderboerderij de Hofstede. Onderweg zagen we paddenstoelen, nestkastjes, bomen, varens en hulst. Gelukkig hadden de meeste kinderen regenlaarzen aan want er waren flinke waterplassen in het bos.

In groepjes gingen we met de ouders op zoek naar allerlei vogels op het vogeleiland die afgebeeld stonden op onze fotospeurtocht. We zochten de dieren van de kinderboerderij en allerlei bomen, planten en struiken die we rondom de vijver konden vinden.

Tussendoor mochten de kinderen even spelen en rennen in het bos. We hebben veel gezien en geleerd. Het was een leuke ochtend. We bedanken Sanny, Miranda, Wendy en Jan voor de begeleiding en gezelligheid.