groep 3 griezelt wat af

Groep 3 is al de hele week druk aan het griezelen. Alles wat we doen is dan ook echt gruwelijk eng. Zo zijn we onder andere voorgelezen door een vampier-papa en een heksen-juf!

Maar we hebben ook nog heel veel andere dingen gedaan.. Durf jij verder te lezen?

Tijdens het gymmen op dinsdagochtend hebben we monsterbal en monsterstaart-tikkertje gedaan. Soms moest je best even heel hard wegrennen voor die enge monsters! Juf was blij dat alle kinderen weer mee terug naar school konden lopen..

Op dinsdagmiddag zijn met de groep naar het Drents museum geweest, daar hebben we het meisje van Yde gezien. We hebben geleerd dat ze 2000 jaar geleden leefde en dat haar hoofd is nagemaakt met klei!

In de klas hebben we het hier nog wel even over gehad, want het was soms best wel een beetje griezelig voor een paar kinderen. Maar het was ook echt heel interessant!

Op woensdag hebben we gebakken met een heksenmama. We hebben eetbare mummies en spinnenkoeken gemaakt.. Ieeeuw!! Hierna hebben we ze ook nog opgegeten!

Het was heerlijk!!

Naast al deze leuke (en hele enge) dingen leren we natuurlijk ook nog lezen.

Een hele toepasselijke was de tweetekenklank IE! We hebben meteen het woord vampier en mummie geleerd! IEEEEEEE!!!