Eerste keuze van 2015-2016

???????????????????????????????De mijnTOP+ keuze is weer van start gegaan.Malu Van Malu Dance Company heeft een dansworkshop voor de kinderen verzorgd. Vooral meisjes maakten van dit aanbod gebruik.Het mooie weer zorgde ervoor dat er veel buitenactiviteiten waren: walkietalkiespel, stoepkrijt tekenen, film maken en sport. Binnen verzorgde juf Joline een workshop onderzoeken. De kinderen onderzochten of een ijsklontje sneller smelt in een vol glas water of in een half vol glas.Binnen was er een aanbod van figuurzagen, tekenen met oliepastel en helpen in de onderbouw of meneer Janno helpen.

In het begin van het schooljaar is het vaak weer even wennen om het werkritme op te pakken, toch viel het aantal kinderen in de werkklas mee! De kinderen mogen zich inschrijven voor de workshops zodra ze de taken voor die week afhebben. Soms lukt dat niet doordat er even iets tegen zat die week. De kinderen mogen dan zelf een oplossing bedenken om het werk toch af te krijgen. Vaak zal een kind er voor kiezen de taken in het weekend af te maken. We verwachten dan uiteraard wel dat het werk maandagmorgen af is!Ons streven is om zoveel mogelijk kinderen te laten profiteren van de workshops!