De eerste keer naar de grote keuze!

Deze week mochten  de kinderen van groep 4 zich voor het eerst inschrijven bij de grote keuze! Op maandag hebben we samen alle onderdelen bekeken en is er uitgelegd hoe de grote keuze werkt. De kinderen hebben deze week erg goed hun best gedaan en de meeste kinderen konden zich daarom inschrijven voor een keuzeonderdeel. Er waren verschillende onderdelen, zoals: bunkertrefbal, masker knutselen, klussen bij meneer Janno, techniek, uil knutselen, spelletjes of klusjes bij de kleuters, etc.

SAM_1078

Drie kinderen van groep 4 hebben een stukje geschreven over hun keuze onderdeel.

“Vrijdag is de eerste dag dat we grote keuze hebben gedaan. Ik was bij de uil. Dat was bij de klas van juf Lisette.” Julia

“Vandaag was de eerste grote keuze. Ik heb spelletjes gedaan bij de kleuters. Ik heb wel 6 spelletjes gedaan op vrijdag.” Tiane

“Vandaag is de eerste dag van de grote keuze. Ik was bij de uil. De uil is leuk. We hebben geknutseld.” Jasmin