Clinic GasTerra Flames

clinic Gasterra Flames 1Vrijdag 11 april was het zover. Tijdens de keuzemiddag werd er een clinic worden gegeven door trainers van basketbalclub GasTerra uit Groningen. GasTerra, een topploeg die op dit ogenblik al nummer 1 is van Nederland in de competitie. De 30  kinderen van groep 4 t/m 7 waren tot het uiterste gespannen over wat er zou gaan gebeuren. Het bleek dat de twee boomlange trainers Erik en Robin een super clinic hadden voorbereid. Nadat de kinderen wat vragen mochten stellen, moest er natuurlijk keihard worden getraind. En dat gebeurde zeker; allerlei technische aanwijzingen kregen de kinderen mee, zoals: kijk altijd naar voren en niet naar de bal. En dat vergt natuurlijk wel de nodige oefening maar de kinderen voerden al die tips prima uit. Je zag het niveau stijgen. En  als klap op de vuurpijl kregen ze ook nog vrijkaartjes voor een echte wedstijd van de Flames. Kortom: een superkeuzemiddag voor de kinderen.