BMX’en is cool!

Afgelopen vrijdagmiddag is de Theo Thijssen tijdens de mijn Top+ keuze met 24 kinderen naar het regionaal wielercentrum noord geweest. We waren hier uitgenodigd om aan verschillende activiteiten deel te nemen. De kinderen konden kiezen uit: baanwielrennen, mountainbiken en BMX-en. Eerst moesten alle fietsen afgesteld worden, zodat iedereen een fiets had die bij hem of haar paste. We waren nog maar net gearriveerd of het begon te regenen. Daar lieten de kinderen zich natuurlijk niet door afschrikken! Tijdens het mountainbiken gingen de kinderen het bos in. De kinderen van het baanwielrennen gingen een wedstrijd fietsen. Het bijzondere was, dat deze fietsen helemaal geen rem hadden! De kinderen moesten hier eest wel even aan wennen. De kinderen op de BMX gingen op verschillende niveaus oefenen. Uiteindelijk mochten ze zelfs van de grote BMX baan af! Het was een erg geslaagde dag.