ASKA BSO Theo Thijssen

askaOp maandag 5 januari starten wij BSO Theo Thijssen in De Stenden aan de overkant van de straat. Wij hebben daar een ruimte tot onze beschikking die omgetoverd is tot een mooie speelruimte met daaraan grenzend de gymzaal waar wij dankbaar gebruik van gaan maken. Zowel met activiteiten zoals drama of toneel, als met het aanbieden van diverse takken van sport.

De kinderen hebben de keuze om mee te doen aan de geboden activiteiten. Daarnaast zal er worden geknutseld, gelezen, gespeeld en getut, en er is een natuurlijk ook een wii aanwezig. Ook aan buiten is gedacht, er lekker op uit naar het nabij gelegen bos met materiaal bij ons, of naar de nabij gelegen speelgelegenheid.  aska2

Op BSO Theo Thijssen wordt naschoolse opvang geboden tot 18.30 uur op maandag, dinsdag en donderdag. Verlengde opvang is mogelijk tot 19.00 uur. Ook voorschoolse opvang vanaf 7.30 uur (vanaf 7.00 uur in overleg mogelijk) en opvang tijdens margedagen van de school kunt u op de BSO terecht.

Bent u nog geen klant van de ASKA, maar heeft u incidenteel opvang nodig, bijvoorbeeld tijdens een margedag, vakantie of i.v.m. persoonlijke omstandigheden? Ook dat is in overleg mogelijk.

Tijdens de schoolvakanties gaan de kinderen van BSO Theo Thijssen naar ASKA kindercentrum De Roos aan de Troelstralaan 1a in Assen.  Hierdoor is het mogelijk om deel te nemen aan het activiteitenprogramma samen met de kinderen van BSO De Roos.

Heeft u interesse, dan bent u van harte welkom om eens te komen kijken. Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht op de website van de ASKA: www.aska.nl

aska3Hallo,  Ik zal mij even voorstellen: Ik ben Elisabeth Veenstra, maar luister naar Liesbeth, ben getrouwd met Lambert en wij hebben een dochter van 10 jaar en zoon van 7 jaar. Wij wonen in Assen in de wijk kloosterveen.

Mijn hobby is sport, vandaar mijn opleiding CIOS. Na het behalen van mijn diploma ben ik zwemonderwijzer, bewegingsagoog, volleybaltrainster en gymlerares geweest. Ik heb 10 jaar met verstandelijk gehandicapten gewerkt in Leek/Tolbert als bewegingsagoog en door zin in een nieuwe uitdaging ben ik bij de ASKA komen werken, aangenomen als overblijfcoördinator op een school in Assen met daarnaast invalwerk op BSO’s. Kortom genoeg ervaring.

Na een jaar invalwerk ben ik in Beilen terecht gekomen op BSO de Boemerang waar ik 13 jaar met veel plezier gewerkt heb. In januari 2013 heb ik in Beilen in een school BSO Coolkidz gestart, waar ik tot 8 november 2014 gewerkt heb, tot ik bij BSO de Roos hier in Assen ben gekomen.

Nu pak ik de nieuwe uitdaging aan bij jullie om BSO Theo Thijssen op te gaan starten.Daarom ben ik op BSO de Roos  gekomen om ouders en kinderen te leren kennen die op de Theo Thijssen school zitten. Dit is voor de kinderen, ouders en voor mij een prettige manier om kennis te maken om op de nieuwe BSO te gaan starten.

Verder ben ik een energiek en enthousiast iemand, die uitdagingen graag aanpakt.

Bent u nieuwsgierig geworden, kom langs u bent welkom, voor een kijkje en ik zal uw vragen over de BSO graag beantwoorden. Maandag 5 januari  start ik op de maandag, dinsdag en donderdag. Tot ziens  en  voor iedereen een fijne kerstvakantie en goed 2015 toegewenst!

BSO groet, Liesbeth,  pedagogisch medewerker ASKA.