ASKA – bso Theo Thijssen – nieuws

Hallo allemaal,

askaHet nieuwe jaar zijn wij fris en energiek begonnen. Maandag 5 januari zijn wij van start gegaan op ASKA – BSO Theo Thijssen. Een feestelijk gebeuren en ontvangst met ballonnen, Nieuwjaarsrolletjes en oliebollen. Kortom een warm welkom. Wij hebben zelfs een spel gekregen en klei.

De kinderen en ik hebben het erg naar de zin op de nieuwe locatie, enig minpuntje is de storm en regen geweest die wij hebben moeten doorstaan tijdens het lopen naar de BSO. De kinderen hebben heerlijk gespeeld en gesport afgelopen periode. De gymzaal is geweldig we hebben al aan voetbal, hockey en basketbal gedaan en daarom heen zijn er creatieve parkoersen gebouwd met hindernissen, en vooral met het slechtte weer is de zaal een heerlijke manier om toch je energie kwijt te kunnen. De kinderen hebben zelf de keuze om mee te doen aan een activiteit. Ook is er heel veel gespeeld met klei, in de poppenhoek, autohoek. De WII is inmiddels ook geïnstalleerd door Toine en Huub en door de vader van Tiane en Koen. Dank daarvoor.

Als U nieuwsgierig bent geworden en graag een kijkje wilt nemen bent U van harte welkom. De dagen dat dit kan zijn, maandag, dinsdag en donderdag. Dit kan dan na schooltijd. Hopelijk tot ziens! – ASKA BSO groet,Liesbeth Veenstra

foto0007foto0002-1foto0004