het allerlaatste themaweekverslag komt van…. groep 3!

Vorige week donderdag en vrijdag in de Kinderboekenweek hebben we met groep 3 nog heel wat gruwelijk engs gedaan..

Donderdag zijn we naar de dierenwinkel van ‘van Oosten geweest’. Hier mochten we heel veel reptielen vasthouden en aaien! Brrr..

Terug op school werden we door 2 mama’s met schmink omgetoverd tot echte griezels!

Op vrijdag kwamen nog 2 hulpmama’s in de klas die ons gingen voorlezen en die een muziekles aan ons gaven.

Hierna hadden we nog een uitje naar het duurzaamheidscentrum waar we gruwelijk enge kunst hebben gemaakt.

Het was een geweldige week met heel veel gruwelijk enge, maar vooral erg leuke activiteiten!

Alle papa’s, mama’s en andere hulp: bedankt voor jullie enthousiasme en hulp tijdens deze Kinderboekenweek!