vacature Dalton Directeur - stand van zaken

Zoals u weet is op 13 januari jl. de vacature Dalton Directeur voor onze school uit gegaan. U ontvangt daarom vandaag een extra Infothijs, zodat we u op de hoogte kunnen stellen van de ontwikkelingen.

De vacature is geplaatst in het Dagblad van het Noorden, Linkedin, ons twitter account, op de website van de school, op facebook en de website van Plateau (het bestuur van onze school) en is te vinden op de website van de Nederlandse Dalton Vereniging (NDV).

We willen natuurlijk allemaal, dat we een directeur vinden die goed bij ons past. En wie weten dat het best?  De leerlingen natuurlijk! Daarom hebben de leden van de Thijsjesraad samen besproken wat ze belangrijk vinden aan een nieuwe directeur, hĂșn directeur! Bent u benieuwd? Klik hieronder op de film en u hoort en ziet wat de leerlingen te vertellen hebben!

U kunt de leerlingen en ons helpen met het vinden van de directeur, door dit filmpje zoveel mogelijk te delen! Alvast hartelijk dank voor uw hulp!