Jumbo Spaaractie

De Jumbo spaaractie is van start gegaan. Tijdens de actieperiode ontvang je bij iedere €10  die je bij de Jumbo besteedt een schoolpunt met een unieke code. Als je thuis bent ga je naar de website: www.jumbosparenvoorjeschool.nl . Je komt op de startpagina. Hier vul je de naam van de school in (obs Theo Thijssen) en selecteer je de provincie. Vervolgens voer je de code(s) van je schoolpunten in. Deze worden opgeteld bij het totaal van de school. Ik zag dat we gisteren al 9 punten gespaard hebben :-)

Hoe meer ouders mee sparen, hoe meer punten we krijgen. Deze kunnen we inruilen voor leuke speelattributen voor op het plein. Dus allemaal mee sparen!!

We houden jullie op de hoogte van de tussenstand.

---

Mijn Top

Morgen krijgen de leerlingen die een handelingsplan of een begeleidingsplan hebben, deze mee naar huis.

Normaal gesproken gaat het MijnTop overzicht dan ook mee. Omdat we verschillende nieuwe methodes hebben, willen we de overzichten eerst aanpassen, zodat alles klopt als de kinderen ze mee naar huis krijgen. Ze gaan mee zodra ze voor alle groepen klaar zijn, maar in ieder geval op het eerste meetmoment.

---
Volgende week info-avonden... Komt u ook?
---
Themadag groepen 3 en 4.

Themadag groepen 3 en 4.

Op vrijdag 2 september hadden de groepen 3 en 4 een themadag over ‘gezond gedrag’. We hebben samen met de kinderen een filmpje gekeken over manieren voor begroeten, je voorstellen, eten in een restaurant en hoe je je op de juiste manier gedraagt. Ook mochten de kinderen dit zelf uitbeelden. Vervolgens hebben de kinderen regels bedacht voor in de klas. …

Lees verder

---
themadag gezond gedrag groepen 1 en 2

themadag gezond gedrag groepen 1 en 2

Vandaag was het de themadag 'gezond gedrag.' We hebben eerst het boek 'rupsje nooitgenoeg' gelezen en daarna gepraat over gezond& ongezond eten. Hierna gingen we rupsje nooitgenoeg verven. Hij werd op een blad geplakt en zo kon hij wel mee naar huis. Zo tegen de pauze hebben we bekeken welk fruit iedereen mee had genomen naar school. Wat hebben we …

Lees verder