Start schooljaar

Het schooljaar is weer begonnen. We zijn blij dat alle collega's en leerlingen weer gezond terug zijn op school. In deze nieuwsbrief vindt u al het nieuws en een verslag van activiteiten.

We wensen iedereen een heel fijn schooljaar toe!

---

Aanmelden nieuwsbrief

Alle ouders die in ons mailbestand staan, zijn vanaf nu geabonneerd op de nieuwsbrief, de Infothijs.

Wanneer er iets wijzigt in uw mailadres, kunt u zelf via de website www.obstheothijssen.nl deze wijziging doorvoeren.

U kiest dan onder ‘media’ voor ‘nieuwsbrief’, daar kunt u een nieuw emailadres opgeven.

Wanneer u zich wilt uitschrijven kunt u onderaan deze nieuwbrief kiezen voor ‘afmelden’.

---

Infoavonden

In de week van 12 t/m 19 september vinden alle informatie-avonden plaats. deze starten om 19.30 uur en duren ongeveer tot 21.30 uur.

ma. 12 september   groep 1/2

di. 13 september     groep 7/8

wo. 14 september   groep 5/6

do. 15 september    groep 3/4

---

Spreekuren

Elke week heeft iedere leerkracht een moment ingeroosterd voor een spreekuur. Als u vragen heeft of iets te bespreken m.b.t. uw kind, dan kunt een afspraak maken met de leerkracht.

Onze eerste 10-minuten gesprekken zijn in februari. De leerkrachten zouden het prettig vinden als alle ouders voor de herfstvakantie een afspraak gemaakt hebben voor het spreekuur.

dinsdag        14.15 - 15.15     groep 1/2c, 1/2d, 4,7,8

donderdag    14.15 - 15.15     groep 1/2a, 1/2b, 3,5,6

---
Het was een sportieve ochtend!

Het was een sportieve ochtend!

Woensdag stond voor de kleuters in het teken van sport en spel op het schoolplein. De kinderen waren sportief gekleed en hadden er erg veel zin in. Om 8.30 uur werd er in de klas begonnen met de warming-up. Ondertussen gingen de hulpouders alle spelletjes klaarzetten. Na de warming-up werden de kinderen door hun begeleiders opgehaald. In kleine groepjes gingen …

Lees verder

---
razendsnelle Theo Thijssers !

razendsnelle Theo Thijssers !

Hierbij stellen we jullie allen voor aan onze twee meeste razendsnelle renners : Robin Kelder en Christie Lodowica     Klik hier voor een filmpje van de race.

Lees verder

---
winnaars van de sportdag:

winnaars van de sportdag:

Na het optellen van de punten kwamen er twee teams naar voren met de meeste punten: team 21 met daarin Kaya, Escra, Marco, Pascalle en Jordan hadden bijna de meeste punten. team 16 met daarin Robin, Jasmin, Britt, Leon S en Jesse hadden de allermeeste punten behaald.

Lees verder

---
Het nieuwe schooljaar weer sportief van start.

Het nieuwe schooljaar weer sportief van start.

Woensdag 31 juli: sportdag in Pittelo. De laatste augustusdag en wat voor eentje : TOPweer TOPsfeer TOPprestaties. De groepen 3 en 4 hadden een eigen veld met leuke spelletjes. De groepen 5,6,7 en 8 hadden een wat groter veld waar ze eveneens hele leuke spellen en wedstrijdjes met elkaar hielden. Aan het eind van de sportochtend persten de leerlingen het allerlaatste restje energie …

Lees verder

---

Naschoolse activiteiten

Vandaag hebben de oudste kinderen van het gezin de nieuw flyer van de naschoolse activiteiten meegekregen. Op 3 oktober starten de eerste activiteiten. Inschrijven kan vanaf 10 september. Op de flyer staat hoe de kinderen digitaal aangemeld kunnen worden.

 

---
apps

schoolapp

De o.b.s. Theo Thijssen beschikt over een eigen school-app. Via de app kunt u met een smartphone snel naar onze schoolinformatie. Een handige toegevoegde waarde is dat ziekmeldingen via de app kunnen plaatsvinden. De in-gesprek-toon van de telefoon is daarmee verleden tijd ’s morgens vroeg rond acht uur.

Lees online.

---

Heeft u vragen of opmerkingen voor de oudervereniging, ze zijn te
bereiken via het mailadres: oudervereniging@obstheothijssen.nl

 

---

telefoonnummer gewijzigd

Het telefoonnummer van de school is gewijzigd en is nu:

0592-820620

Het oude nummer zal nog enige tijd ook beschikbaar blijven

---
Assen beweegt

Assen beweegt

U kunt altijd nog even kijken op de website van Assen beweegt om te zien of er nog leuke bewegingsactiviteiten op het programma staan.

 

Lees online.

---

sponsors van o.b.s. Theo Thijssen

warenhuis Vanderveen

warenhuis

Vanderveen

---