Verdeling van de groepen

U bent van ons gewend om al vroeg te horen welke leerkracht voor welke groep komt te staan volgend schooljaar. Dat is dit jaar enigszins verlaat, omdat er vanuit ons bestuur nog leerkrachten bij ons op school zullen worden geplaatst. De gesprekken hiervoor vinden vandaag plaats. We gaan er van uit dat we u morgen per email een overzicht van de klassenverdeling kunnen sturen. 

Komende woensdag zullen de nieuwe kleuters komen kijken. Zij weten morgen dus ook bij wie ze in de groep zullen komen.

---

App van obs Theo Thijssen stopt

De softwareleverancier van de schoolapp stopt ermee, waardoor de app niet meer gebruikt kan worden. We gaan ons beraden op eventuele vervanging. Als hierover meer duidelijk is, dan zullen we u op de hoogte stellen.

Het is wel van belang dat u vanaf nu uw kind weer ziek meldt per telefoon, in plaats van per app. Janno kan de meldingen hier van niet meer inzien. We zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0592820620.

---

Enquête

De groepsenquêtes zijn vorige week mee gegaan. We hebben u gevraagd deze morgen weer in te leveren. Of u 'm ingevuld hebt of niet, we ontvangen de formulieren graag terug. Om er goede conclusies aan te kunnen verbinden hebben we een percentage van 80% ingevulde enquêtes nodig. We hopen dus op veel respons.

De leerlingen van groep 6 t/m 8 hebben ook de leerlingenquête ingevuld. De resultaten van de enquêtes zijn terug te vinden in onze schooljaargids van volgend schooljaar.

---

OV nieuws

 

We zijn blij te kunnen melden dat we met ingang van volgend schooljaar een nieuwe penningmeester hebben. Roelfien Hogenbirk zal deze taak overnemen van Heidi Boonstra. We wensen Roelfien een fijne tijd in de OV! Heidi zal de taak van voorzitter op zich nemen, we wensen haar ook veel succes!

Thijsjesraadverkiezing

 

Volgende week woensdag vinden de Thijsjesraadverkiezingen weer plaats. Altijd weer spannend. De leerlingen die zich aangemeld hebben gaan van te voren op campagne. Ze hebben al mooie posters gemaakt met hun ideeën erop. In de volgende Infothijs zullen we u de nieuwe Thijsjesraad voorstellen.

---
Bezoek bakkerij Fledderus

Bezoek bakkerij Fledderus

Groep 5 had vandaag een gezellig uitstapje gepland. We waren namelijk uitgenodigd om een kijkje te nemen in bakkerij Fledderus, omdat onze klas de meeste suikerbroden had verkocht.  Om kwart voor 9 zaten we met zijn allen in de auto richting Zeijen. Daar eenmaal aangekomen stond de bakker ons al op te wachten. Eerst werd de kinderen uitgelegd hoe brood …

Lees verder

---
25 jaar meneer Janno en 25 jaar Dalton

25 jaar meneer Janno en 25 jaar Dalton

Op 1 juni is o.b.s. Theo Thijssen 25 jaar een Daltonschool. Onlangs is het visitatieteam van de Daltonvereniging bij ons op bezoek geweest en wordt onze licentie verlengd met 5 jaar. Op dus naar 30 jaar! Om dit te vieren, is er 3 juni een feestdag geweest, waarbij we de kernwaarden van Dalton centraal hebben gesteld. (vrijheid, samenwerken, zelfstandigheid, reflectie en effectiviteit). …

Lees verder

---
Muziekvoorstelling groep 5

Muziekvoorstelling groep 5

Afgelopen woensdag, 1 juni 2016, heeft groep 5 een muziekvoorstelling gegeven aan de ouders van de kinderen uit deze groep. Het hele jaar heeft Juf Ineke van het ICO de kinderen nieuwe liedjes geleerd, blokfluit leren spelen en het leren gebruik te maken van verschillende muziekinstrumenten. Het was een leerzaam en gezellig muziekjaar. Vol trots presenteerden de leerlingen wat ze …

Lees verder

---
ICO Theatervoorstelling "Wat het lieveheersbeestje hoorde."

ICO Theatervoorstelling "Wat het lieveheersbeestje hoorde."

Vanmorgen hadden de groepen 1d en 1-2a een voorstelling. Deze werd gegeven door een docent van het ICO. Deze les stond in het teken van het boek ‘Wat het lieveheersbeestje hoorde’. Dit boek hebben de juffen al enkele keren in de klas voorgelezen. Onder begeleiding van de docent mochten de kinderen mee naar het speellokaal. Hier was een boerderij te zien met …

Lees verder

---
Visiteurs Daltonvereniging positief!

Visiteurs Daltonvereniging positief!

Eens per vijf jaar wordt er door de Nederlandse Daltonvereniging gekeken of de Daltonlicentie van o.b.s. Theo Thijssen verlengd kan worden. Vandaag was het de dag dat daar naar gekeken werd. De visiteurs die namens de Daltonvereniging de gehele dag op school zijn geweest, gingen grondig te werk. Na een inleidend gesprek hebben ze alle groepen bezocht, met veel leerlingen …

Lees verder

---

Avond 4-daagse

Er zijn nog een behoorlijk aantal keycords niet ingeleverd. We willen ze graag volgend jaar weer gebruiken, dus daarom het verzoek aan iedereen die ze nog thuis heeft liggen deze in te leveren in de wasmanden waar ook de t-shirts van school ingeleverd kunnen worden.

Verder willen we graag nog iedereen die zich heeft ingezet voor de avondvierdaagse bedanken!

De avondvierdaagse commissie  

---

Juf Joline terug van zwangerschapsverlof

Vanaf vandaag is juf Joline weer terug van Zwangerschapsverlof. Zij zal op maandag weer in groep 4 werken, op woensdag in groep 1 en op donderdag in groep 1/2a

 

---
apps

schoolapp

De o.b.s. Theo Thijssen beschikt over een eigen school-app. Via de app kunt u met een smartphone snel naar onze schoolinformatie. Een handige toegevoegde waarde is dat ziekmeldingen via de app kunnen plaatsvinden. De in-gesprek-toon van de telefoon is daarmee verleden tijd ’s morgens vroeg rond acht uur.

Lees online.

---

Heeft u vragen of opmerkingen voor de oudervereniging, ze zijn te
bereiken via het mailadres: oudervereniging@obstheothijssen.nl

 

---

telefoonnummer gewijzigd

Het telefoonnummer van de school is gewijzigd en is nu:

0592-820620

Het oude nummer zal nog enige tijd ook beschikbaar blijven

---
Assen beweegt

Assen beweegt

U kunt altijd nog even kijken op de website van Assen beweegt om te zien of er nog leuke bewegingsactiviteiten op het programma staan.

 

Lees online.

---

sponsors van o.b.s. Theo Thijssen

warenhuis Vanderveen

warenhuis

Vanderveen

---