Overlijden moeder van Mert

---

                     

 

Het doet ons veel verdriet dat

 

       Ayse Ahmed

 

moeder van onze (oud)leerlingen Emre, Emir en Mert plotseling is overleden.

 

Wij wensen de familie heel veel sterkte

met het verwerken van dit verlies.

 

MR, OV, leerlingen en team

   O.B.S. Theo Thijssen Assen

---

Overlijden Marinda Mailly

 

Op 24 september bereikte ons het verdrietige bericht dat de vrouw van oud-directeur Chris Mailly,

Marinda Mailly, plotseling is overleden.

Wij wensen Chris, zijn kinderen, kleinkinderen en familie ontzettend veel sterkte toe om dit verlies een plek te kunnen geven.

 

Op woensdag 30 september is de school een uur eerder gesloten, zodat de teamleden naar de uitvaart konden gaan.

Bijna alle leerlingen werden om 11.30 uur opgehaald. U heeft op korte termijn opvang geregeld en daarvoor zijn wij u zeer erkentelijk.

---
Parkeren bij school

Parkeren bij school

Samen werken aan de veiligheid van uw kind(eren) Al geruime tijd is er sprake van een onveilige verkeerssituatie rondom onze school, in de Sluisstraat en Einsteinlaan. Dit is al jaren zo, maar verergert sinds aan het Kanaal parkeren alleen voor vergunninghouders is. Mensen die in de stad werken kunnen kosteloos in de Sluisstraat en Einsteinlaan parkeren, dit is de dichtstbijzijnde …

Lees verder

---
verslag themaweek 'raar maar waar'

Verslag themaweek 'raar maar waar'

Maandag: Om 8:45 hadden we de opening op het plein. Een aantal kinderen mochten op het schaakbord dansen. De andere kinderen dansten en zongen vrolijk mee. De Kinderboekenweek is van start gegaan! Een week vol met leuke en leerzame uitjes en voorstellingen. Groep 7 mocht ’s morgens gelijk naar het Drents museum. Daar hebben ze gewerkt met uitvindingen uit de …

Lees verder

---
Muziek groepen 3 en 4

Muziek groepen 3 en 4

De kinderen van groep 3 en 4 hebben vandaag muziekles gehad van Janita Doornbos. In de klas is gepraat over verschillende muziekinstrumenten en de kinderen hebben geluisterd naar het geluid van een klarinet. Vervolgens mocht ook iedereen op een kinderklarinet proberen te spelen. Het was een erg leuke en leerzame les.

Lees verder

---
Kinderboekenweek 1

Kinderboekenweek 1

In groep 1/2a was de voorronde voor de voorleeswedstrijd een groot succes. Er wilden wel 13 kinderen meedoen! Uiteindelijk hebben we de winnaar gekozen en gaat Nore volgende week donderdag deelnemen aan de grote voorleeswedstrijd. "Het was leuk dat ik een verhaal las uit mijn griezelboek". "Het was leuk dat je mocht voorlezen en dat iedereen ging klappen als je klaar …

Lees verder

---
Thema herfst

Thema herfst

Deze weken werken we over de herfst in de groepen 1 en 2. We maken spinnen, egeltjes en bladeren. De kinderen hebben met eikels en kastanjes gespeeld. De kastanjes zaten met drie in een bolster. De bolster is van binnen zacht en aan de buitenkant zitten stekels. De eikels zijn eerst groen en worden later bruin.

Lees verder

---
Herfstwandeling groep 1 en 2

Herfstwandeling groep 1 en 2

Het was een prachtige dag om een herfstwandeling te maken. Onderweg zagen we al heel veel bladeren liggen.  Aan de struiken zaten rode, paarse en zwarte besjes. In het bos was het pad bezaaid met bladeren, daar gingen we op zoek naar mooie herfstmaterialen. We zagen ook nog paarse paddenstoelen en één rode waar een hapje uit was genomen. Wie zou dat  gedaan hebben?

Lees verder

---
mijnTOP+ keuze van 2 oktober

mijnTOP+ keuze van 2 oktober

Zoals elke vrijdagmiddag mochten de kinderen die klaar waren met hun taken zich inschrijven voor een workshop naar keuze. Het aanbod was weer groot waardoor de kinderen iets konden kiezen wat hen aansprak.Twee dames hadden gezien dat een aantal planken in de school wel een schoonmaakbeurt konden gebruiken en hadden er daarom voor gekozen om meneer Janno te gaan helpen. …

Lees verder

---

Turnlessen Omnigym

Het succes van de Nederlandse turnvrouwen op het WK in Glasgow is uniek en boven verwachting. Ooit begonnen zij met turnen omdat ze er plezier in hadden om lekker te bewegen en nieuwe dingen te leren. Voor alle kinderen geboren in 2007 t/m 2011 die houden van bewegen en graag eens willen turnen biedt gymnastiek- en turnvereniging Omnigym weer een …

Lees verder

---
gevonden voorwerpen

gevonden voorwerpen

Op de laatste woensdag van de maand kunt u even een kijkje nemen tussen de dan uitgestalde gevonden voorwerpen. Direct daarna worden de overgebleven spullen verwijderd. Ze gaan dan naar een goed doel of eventueel in de container. Waardevolle voorwerpen (horloges, sleutels e.d.) worden wel door Janno bewaard.

Lees online.

---
apps

schoolapp

De o.b.s. Theo Thijssen beschikt over een eigen school-app. Via de app kunt u met een smartphone snel naar onze schoolinformatie. Een handige toegevoegde waarde is dat ziekmeldingen via de app kunnen plaatsvinden. De in-gesprek-toon van de telefoon is daarmee verleden tijd ’s morgens vroeg rond acht uur.

Lees online.

---

Heeft u vragen of opmerkingen voor de oudervereniging, ze zijn te
bereiken via het mailadres: oudervereniging@obstheothijssen.nl

 

---

telefoonnummer gewijzigd

Het telefoonnummer van de school is gewijzigd en is nu:

0592-820620

Het oude nummer zal nog enige tijd ook beschikbaar blijven

---
Assen beweegt

Assen beweegt

U kunt altijd nog even kijken op de website van Assen beweegt om te zien of er nog leuke bewegingsactiviteiten op het programma staan.

 

Lees online.

---

sponsors van o.b.s. Theo Thijssen

warenhuis Vanderveen

warenhuis

Vanderveen

---