zomerfeest kinderboerderij

ezels4Op zondag 8 juni is het groot feest op de kinderboerderij in het Asserbos. Van 11 – 16 uur zijn er allerlei leuke activiteiten. Er worden schapen geschoren. Misschien mag je wel even helpen. Van de wol kan je een armbandje vilten. Of maak een tochtje met de paardentram door het Asserbos. Je mag ook een uilenbal uitpluizen of mee doen aan allerlei (natuur)spelletjes die door de natuurorganisaties worden georganiseerd. Bij de bijenvereniging kan je van alles leren over een bijenvolk en een blik werpen in een observatiekast. Of maak een kaarsje van echte bijenwas. Wist je dat je lekker eten kan maken van wilde planten? Ook daarover kan je die dag veel leren en zelfs proeven! Leef je uit op het springkussen en laat je schminken als een vlinder. De toegang is gratis.