25 jaar meneer Janno en 25 jaar Dalton

20160603_134503Op 1 juni is o.b.s. Theo Thijssen 25 jaar een Daltonschool. Onlangs is het visitatieteam van de Daltonvereniging bij ons op bezoek geweest en wordt onze licentie verlengd met 5 jaar. Op dus naar 30 jaar! Om dit te vieren, is er 3 juni een feestdag geweest, waarbij we de kernwaarden van Dalton centraal hebben gesteld. (vrijheid, samenwerken, zelfstandigheid, reflectie en effectiviteit). De kinderen bouwden groepsgewijs aan een brug, de langste knikkerbaan, een wolkenkrabber of de hoogste toren. Voor een impressie van deze dag kunt u hier klikken.

Daarnaast was meneer Janno dit schooljaar 25 jaar verbonden aan onze school. Omdat we allemaal weten dat hij onmisbaar is voor de school, heeft de oudervereniging samen met de MR besloten hem een aandenken te geven in de vorm van een prachtig delfts blauw bord.